WordPress

Publiceringsverktyhet WordPress gör det lätt att uppdatera webbsidan

Ett publiceringsverktyg också kallad cms gör det mycket enkelt för dig att uppdatera din hemsida nästan utan förkunskaper från vilken dator som helst som är uppkopplat på nätet. Verktygen som vi arbetar med är helt webbaserade, vilket betyder att det enda program som krävs är en vanlig webbläsare.

Mer än 20 miljoner webbplatser drivs idag av WordPress, det säger en hel del tycker vi…

Design och specialfunktioner är absolut inte något hinder utan snarare en styrka i WordPress. Till denna plattform finns nämligen över 17 000 ”plugins” man kan använda för att bygga ut och bygga till sin webbplats allt eftersom behoven ökar, de flesta helt gratis.

WordPress är ett av världens mest använda publiceringsverktyg och är open source, eller öppen källkod, vilket betyder att det inte kostar någonting att använda och därför kan ni uppdatera innehållet på er hemsida helt utan kostnader. Att det är öppen källkod medför att ni inte blir låsta till en leverantör utan ni kan fritt välja bland de leverantörer som har kunskap inom WordPress.

Publiceringsverktyg / CMS

Dagens webbsidor bygger på system som vi kallar CMS, Content Management Systems, dvs system för innehållsredigering, styrning och publicering.

Vi på Take-A-Byte har valt att huvudsakligen arbeta med professionella publiceringsverktyg som bygger på öppen källkod. Dessa system ger oss:

  • Flexibilitet att kunna bygga allt från enkla bloggar till avancerade webbplatser
  • Långsiktighet för både utvecklare och kund med en produkt som kontinuerligt förbättras och utvecklas
  • Trygghet för kunden att kunna välja eller byta leverantör för vidareutveckling
  • Licensfritt för lägre kostnad för utveckling, billigare drift och enklare anpassning

Gör som 20 miljoner andra, satsa på det som funkar bäst och låt oss visa hur enkelt det är!