Webbutveckling

En framgångsrik webbsajt skall  förmedla förtroende, personlighet och enkelhet för användaren. Det finns enormt många olika webbsajter och andra medier som slåss om en användares intresse. För att få en användare att stanna vid just din webbsajt och helst återkomma krävs en genomtänkt design och informationsstruktur. Varje element av design på en webbsajt ska fylla ett syfte och inte enbart vara utfyllnad.

Take-A-Byte har designat och byggt webbsajter för olika typer av branscher och produkter. Vi utvecklar alltid webbsajter enligt senaste teknik och standard.

Vi bygger allt från enkla webbapplikationer till kompletta webblösningar innehållande allt från avancerade backend-funktioner till content management system (CMS). Vi har bred kompetens inom WordPress som är ledande open source CMS som vi ofta rekommenderar våra kunder att använda sig av.

I all vår webbutveckling löper sökmotoroptimering. För oss är det en självklarhet att varje webbsajt vi bygger ska ges bästa förutsättning för synlighet i sökmotorerna. De är sökmotoroptimerade från början helt enkelt.